Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 9 môn giờ Anh năm 2021 (10 đề)

girbakalim.net soạn và xem thêm thông tin Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 9 môn giờ Anh năm 2021 (10 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn tiếng Anh 9 của các trường trên toàn nước sẽ giúp học viên có chiến lược ôn luyện trường đoản cú đó được điểm cao trong những bài thi giờ đồng hồ Anh lớp 9.

Bạn đang xem: Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 9 môn tiếng anh

*

Tải xuống

Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề khảo sát quality Giữa kì 1

Năm học tập 2021

Môn: tiếng Anh 9

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

I. Choose the best answer khổng lồ complete the sentences.

1. The coffe isn't strong ........................................ To lớn keep us awake.

a. That b. Enough c. So d. As

2. He used khổng lồ ................................. Soccer when he was a child.

a. Play b. Plays c. Playing d. Played

3. Vày you mind ................................. The floor for me?

a. Clean b. To clean c. Cleaned d. Cleaning

4. Would you mind .................................. I smork here?

a. When b. Where c. If d. That

5. It's difficult ...................................... English well.

a. Learnt b. Learning c. Learn d. Lớn learn

II. Complete the sentences with the correct form of the verbs. (3pts)

6. Bố usually (walk) ......................... Lớn school, but yesterday he (go) ............................ To lớn school by bike.

7. Where is your mother?

She (cook) ....................................... The milk in the kitchen now.

8. My father (give) ........................................... Up smoking for five months.

9. Mai (listen) .......................................... To music at half past seven last night.

10. Mr cha (be) ...................................... A worker. He works in a factory.

III. A, Complete the text with the suitaple words in the box

hot from famous visited capital

An increasing number of people are now going on holiday to lớn Egypt. Last year, for example, about one & a half million tourists ........................ (11) Egypt. The population of Egypt is about fifty million và the .......................... (12) is EL Qahira (Cairo), a busy city of just under nine million. Although the climate is ............................. (13) and dry and most of the country is desert, the average temperature ............................. (14) Octorber khổng lồ March is not khổng lồ high. The most .................................. (15) sights are the pyramids at Giza.

B, Read the text & anser the questions

16. Are there any visitors khổng lồ Egypt every year ?

......................................................................................................................................

17. How many people are there in the EL Qahira capital?

......................................................................................................................................

Hiển thị đáp án

Lời giảiI. Choose the best answer to complete the sentences.

1. B. Enough

2. A. Play

3. D. Cleaning

4. D. That

5. D. To learn

II. Complete the sentences with the correct form of the verbs.

6. Walks/went

7. Is cooking

8. Has given

9. Listened

10. Is

III. A, Complete the text with the suitaple words in the box.

11. Visited

12. Capital

13. Hot

14. From

15. Famous

B, Read the text and anser the questions

16. Yes, there are.

17. There are under nine million people.


Phòng giáo dục và đào tạo và Đào sản xuất .....

Đề khảo sát unique Giữa kì 1

Năm học tập 2021

Môn: giờ Anh 9

Thời gian làm cho bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently

1. A. Out

B. Round

C. About

D. Would

2. A. Chair

B. Check

C. Machine

D. Child

3. A. Happy

B. Hour

C. High

D. Hotel

4. A. Compulsory

B. Put

C. Cut

D. Hurry

5. A. Visit

B. Climate

C. High

D. Primary

II. Choose the best answer A, B, C or D khổng lồ complete the sentences below

1._________Kuala Lumpur, Ha Noi is a busy modern city

A. As B. Such as C. Like D. Similar

2. I wish I ___________his name.

A. Knew B. Know C. Will know D. Would know

3. We were having dinner ________ the telephone rang.

A. Since B. For C. Until D. When

4. The________ language of Malaysia is Bahasa Malaysia.

A. International B. National C. Continental D. Country

5. Buddhism is __________.

A. A country B. A religion C. An association D. A region

6. Lan ________the peaceful atmosphere while Maryam was praying.

A. Enjoying B. Has enjoyed C. Enjoyed D. Enjoy

7. " I wish I _________stay longer," Maryam said to Lan at the kết thúc of the week.

A. Could B. Can C. Will D. May

8. Malaysia is divided ________ two regions: The East and the West Malaysia

A. Lớn B. On C. In D. Into

9. Maryam was really ________ by the beauty of Ha Noi.

A. Impressed B. Impress C. Impression D. Impressive

10. The United States has a ________ of around 250 million.

A. Introduction B. Separation C. Addition D. Population

III. Match each sentence in column A with its response in column B

A

B

1. Why don't we go for a picnic this weekend?

2. Pleased to lớn meet you. Let me introduce myself. I'm Mai.

3. Where is your trang chủ village?

4. How can you get there?

5. Would you lượt thích to have lunch with us?

A. By bus

B. Yes, I'd love to.

C. That's a good idea

D. It's to lớn the west of the city

E. Nice khổng lồ meet you too.

IV. Read the following passage and answer the questions below

Today is the first day of the new school year. Behind the school gate everything looks bright & clean. The smell of fresh paint greets all the students in their uniforms. Most of them have already known one another quite well. However, there are some newcomers. Some of the old students gather in small group and talk to lớn one another in the school yard. Others are eager to lớn help the newcomers. It's difficult for newcomers khổng lồ make friends và get into games in a new school. Sometimes they vì not know the new regulations so they talk or do things differently. All the students look eager lớn start the new school year.

1. How does everything look on the first day of the new school year?

.............................................................................................

2. Are all the students in their uniforms?

.............................................................................................

3. What bởi some of the old students vì chưng in the school yard?

.............................................................................................

4. Why vày newcomers sometimes talk or bởi vì things differently?

.............................................................................................

5. What bởi vì the students look like?

.............................................................................................

V. Use the suggested words lớn complete the letter

Ha Noi September 18

Dear Lan,

I/ write/ to/ tell / you/ I/ just/ return/ three-day trip/ Ha Noi.

I/ arrive/ Ha Noi Railway Station/ 5.00 pm/ last Friday.

Uncle/meet/ me/ station/ pick/up.

Saturday/ uncle/ take/ visit/History Museum/ Thu Le Park.

Then/ we/ visit/ Dong Xuan Market/, I/ buy/ you/ T-shirt/ symbol/ "I ♥ Ha Noi".

I/ really/ impressed/ beauty/ capital City/ friendliness/ its people.

I/ back/ Monday morning. I/ phone/ you/ when/ come/ home.

I/ look/ forward/ see/ you/ soon.

Love,

Nga

Hiển thị đáp án

Lời giảiI.

1. D 2. C 3. B 4. B 5. A

II.

1. C 2. A 3. D 4. B 5B

6. C . 7. A 8. D 9. A 10. D

III.

1-C 2-E 3-D 4-A 5-B

IV.

1. On the first day of the new school year, everything looks bright và clean.

2. Yes, they are.

3. Some of the old students/ They gather in small group and talk to one another in the school yard.

4. Sometimes they vày not know the new regulations

5. The students look eager lớn start the new school year.

V.

I am writing to tell you that I’ve just returned from a three- day trip lớn Ha Noi.

I arrived at Ha Noi Railway Station at 5.00 pm last Friday.

My uncle met me at the station to lớn pick me up.

On Saturday my uncle took me khổng lồ visit the History Museum & Thu Le Park.

Then we visited Dong Xuan Market, (0,2) I bought you a T-shirt with the symbol “I ♥ Ha Noi” on it.

I am really impressed by the beauty of the capital City.

I wish I had a longer vacation.

I look forward to lớn seeing you soon.

Love,

Nga


Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề khảo sát quality Giữa kì 1

Năm học tập 2021

Môn: giờ đồng hồ Anh 9

Thời gian làm cho bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

I. Circle the best answer

1. I...........................in this company for nearly ten years.

A. Work B. Am working C. Have worked D. Worked

2. I walked past several hotels ...........................my way ...........................the station.

A. On/ lớn B. On/ in C. To/ on D. To/ in

3. This morning, we went to Dong Xuan market without...........................anything.

A. Buy B. Bought C. To buy D. Buying

4. Living in the countryside is not expensive, & it isn't complex, ...........................

A. So B. Too C. Either D. Neither

5. What have you learnt since you...........................here?

A. Come B. Is coming C. Have come D. Came

6. This big building was built ...........................1980 and 1983.

A. Since B. Between C. From D. For

7. Our ...........................resources are limited so we should recycle these used things.

A. Natural B. Naturally C. Nature D. Naturing

8. Would you mind if I...........................some photos ?

A. Take B. Took C. Am going lớn takeD. Would take

9. Internet is bringing us not only information ...........................entertainment.

A. As B. & C. Although D. But also

10. Put ...........................in his situation, you will understand why he was so unhappy.

A. You B. Yourself C. Myself D. Herself

II. Hóa trang the questions for the underlined words và phrases

1. We haven’t come back to our trang chủ village for over 5 years.

->………………..…………………….………………………………….………..………?

2. The last time my father went to London was eight months ago.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

3. Compost can be made from household and garden wastes.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

4. Quan’s mother is very angry because he is always going trang chủ very late at night.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

5. The young girl asked phái mạnh if he saw what she saw.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

III. Read the text, then answer the questions below

The life of the Inuit people of North America have changed a lot in 30 years. First, their name: people used to call them Eskimos, but now they are called Inuits, which means “the people”. They used to live in igloos in the winter but today many of them live in houses in small towns. They used to lớn hunt seals – they ate the meat và made clothes from the fur. Many of the people still wear sealskin clothes today because they are very warm. Remember, the weather is extremely cold for many months of the year. Eighty-year-old Inuit, Mario Tagalik, told us a little about his early life. “Our winter igloos were very warm. We used to lớn cook inside so sometimes it got too hot. When I was a child I used to lớn take off most of my clothes when I was in our igloos. In the short summers we lived in sealskin tents, but I used khổng lồ spend as much time as possible playing outside”.

1. What did people use to điện thoại tư vấn the Inuit people?

………………………………………………………………

2. What does the word “Inuit” mean?

->……………………..…………..……….……..……..

3. Where did they use to live in the winter?

………………………………………………………………

4. Why vì many of the Inuit people still wear sealskin clothes today?

………………………………………………………………

5. What is the weather like almost around the year?

………………………………………………………………

IV. Re- oder these words to make meaningful sentences. Change the word forms if necessary

1. Enjoy / here / going / you / or / vì chưng / move / you / stay / be?

->……………………..……………….……………………………………………………

2. Different / thought / will / The journey / quite / I / was / from / what / be / it.

->……………………..……………….……………………………………………………

3. Because / semester / parents / study / Tom’s / very sad / bad / every / be / he / very.

->……………………..……………….……………………………………………………

4. Leave / not / father / Ha Long / since / I / for / your / meet / he.

-> …………………………………………………………………………………………..

5. Noisier/interesting/the countryside/than / Living / more / in / be / live / in / the / city / but

-> ………………………………………………………………………………………….

Hiển thị đáp án

Lời giảiI. Circle the best answer

1. C. Have worked

2. A. On/ to lớn

3. D. Buying

4. C. Either

5. D. Came

6. B. Between

7. A. Natural

8. B. Took

9. D. But also

10. B. Yourself

II. ảo diệu the questions for the underlined words & phrases

1. How long haven't you come back khổng lồ your trang chủ village?

2. When was the last time your father went to lớn London?

3. What can be made from household & garden wastes?

4. Why is Quan's mother very angry?

5. Who asked phái mạnh if he saw what she saw?

III. Read the text, then answer the questions below

1. People used to gọi them Eskimos.

2. It means "the people".

3. They used khổng lồ live in igloos.

4. Because they are very warm.

5. It is extremely cold.

IV. Re- oder these words to lớn make meaningful sentences. Change the word forms if necessary

1. Do you enjoy staying here or are you going to move?

2. The journey was quite different from what I thought it would be.

3. Tom's parents are very sad because he studies very badly every semester.

Xem thêm: Một Số Hình Thức Tổ Chức Lãnh Thổ Công Nghiệp Đơn Giản Nhất Là A

4. I haven't met your father since he left for Ha Long.

5. Living in the thành phố is noisier but more interesting than living in the countryside